Ons Bedrijf

Welkom bij videOplossing.nl, dé online bestemming voor hoogwaardige Narrowcasting / Digital Signage en AudioVisuele presentatie producten.

DMX en lichtinstallatie in het Openlucht theater Ede

Uitdaging

Wij geloven in meer dan verkoop alleen

Ons team van staat klaar om met u mee te denken en te adviseren, zodat u de juiste producten vindt die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en uitdagingen.

Ondersteuning

Advies nodig?

Mocht u vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan onze medewerkers graag voor u klaar om u te helpen via telefoon of e-mail.

Betrouwbaar

Uitstekende klantenservice

Bij videOplossing.nl streven we ernaar om een betrouwbare en langdurige zakelijke relatie met u op te bouwen. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten, snelle verzending en uitstekende klantenservice. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Dank voor de hulp bij het realiseren van een nieuw lichtplan voor ons Openluchttheater in Ede, de technische oplossingen sluiten mooi aan bij de uitstraling van het theater en versterken die.

Guus Wijnsouw - voorzitter Openluchttheater Ede

Overtroffen verwachtingen.

Lekker meedenken in het voortraject, heldere offerte en in de uitvoering soepel omgegaan met last-minute wijzigingen. Nu hebben we een interne live-stream studio die meer kan dan we initieel bedacht hadden. Fijn!

Communicatie manager
grote zuivelcoöperatie

Overzichtelijke narrowcasting met videOplossing.

We zochten een beheer oplossing voor onze interne beeldcommunicatie waar je prettig mee kon werken. Dus een frisse overzichtelijke user interface en flexibel content beheer. Gevonden! Ook fijn dat jullie de volledige installatie van de schermen verzorgden, echt een totaalpakket.

AT5 / omroep Salto
technisch beheerder

Dank voor de hulp met onze vergaderzalen.
Robbert en de zijnen zijn erg klantvriendelijk en staan direct voor je klaar. De oplossingen zijn kwalitatief goed en praktisch in gebruik.

Epco Dijk
MeteoGroup (nu DTN)

Bent u ook blij met onze producten diensten en/of services? Dan stellen we het op prijs als u uw ervaring hier wilt delen.

Een toekomstige tevreden klant.

Wij bedanken al onze mooie klanten voor het in ons gestelde vertrouwen.